Retur og reklamasjon


Du skal være 100% fornøyd med produktene, derfor vil vi høre fra deg om du ikke er det. Send en e-post til post@pandasticks.no

Det er også lov å ombestemme seg, vi har derfor åpent kjøp i 14 dager forutsatt at produktene er intakt med merkelapper og at original emballasjen ikke er ødelagt. (Dersom denne er ødelagt kan vi trekke fra et beløp for å dekke disse kostnadene).  Av hygieniske årsaker byttes ikke undertøy (boksere, hipsters, truser, bh, ol.). Husk at uavhentet pakke IKKE regnes som bruk av angreretten.


Slik returnere du produktene:

1. Ønsker du å returnere eller bytte bestillingen din sendes produktene i retur.

Om du ønsker å bytte til et annet produkt eller størrelse, kjøper du ut riktig produkt i nettbutikken og vil få refundert den opprinnelige ordren så fort vi mottar returen.

2. Lever pakken til nærmeste postkontor. Du vil få en epost fra oss så snart vi har behandlet din retur. I perioder med stor pågang kan det ta inntil 2 uker.

Hvis du ønsker å bytte størrelse på et produkt som du har kjøpt på rabatt eller salg og som nå har en høyere pris, send oss en e-post på post@pandasticks.no med ordrenummeret på din nye bestilling så kan vi gå inn å justere prisen manuelt slik at du får samme tilbudspris på ditt størrelses bytte.

Produktene sendes til: Pandasticks DA, Østre vei 73 A, 1397 Nesøya


Reklamasjon og Angrerett

Ved skader som åpenbart skyldes svikt fra Pandasticks DA sin side erstattes varen. Slik mangel eller skade må rapporteres til Pandasticks DA via e-post, vi ønsker også bildedokumentasjon, senest fem (5) dager etter mottatt forsendelse. Varen erstattes med en ny tilsvarende vare. Dette vil skje innenfor 7 arbeidsdager etter rapport er mottatt.

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Returkostnader dekkes av forbruker. Varen returneres i samme tilstand som den ble mottatt, sammen med kopi av kvittering. Vi tar så kontakt med deg. Du har åpent kjøp i 14 dager. Varen må være uten skader og ubrukt, men du må gjerne ta den ut av emballasjen og teste den. Alle lapper må være på produktet for at returen skal gjelde. Du trenger ikke oppgi noen som helst grunn for returen, det er også lov å ombestemme seg og heve hele kjøpet.

Pandasticks DA er kun ansvarlig for tap av varen dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes kjøpers behandling av varen eller andre forhold utenfor selgers kontroll og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av.

Returadresse: Pandasticks DA, Østre vei 73 A. 1397 Nesøya.


Den perfekte kombinasjon av tekstil og teknologi

Silkemykt bambusfiber for premium komfort

Reduserer lukt, klamhet og kløe

Forsterket tå og hel for optimal holdbarhet

Spesialsydd med ømfintlig presisjon

Få rabatter og kampanjer rett i din innboks

.
Create your first navigation menu here
Handlekurv
Gratis frakt på kjøp over 500 kr.
Logg inn

Ingen konto ennå?