HVILKE ANGRERETT HAR DU?

Du har full returrett innen 14 dager etter mottak for alle produktene du kjøper på www.pandasticks.no.

Varer kjøpt i nettbutikken vår kan ikke returneres eller byttes inn hos en forhandler- eller konseptbutikk.

Alle varene må være ubrukte og intakte i pakningen og etikettene må ikke være fjernet. Du må dekke fraktutgiftene når du returnerer eller bytter et produkt. Vi behandler retur- eller bytteforespørselen din med en gang vi mottar varen i retur. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke refunderer de opprinnelige fraktutgiftene dine. Tilbakebetalinger vil kun overføres tilbake til den opprinnelige betalingsmetoden knyttet til ordren din.

Vi er ikke ansvarlige for varer som forsvinner i løpet av returfrakten.

HVORDAN KAN JEG RETURNERE ELLER BYTTE MINE PANDASTICKS-PRODUKTER?

Følg disse trinnene for å sikre at din returnering blir behandlet korrekt og effektivt:

1. Send dine enheter til:

Pandasticks DA
Østre vei 73A
1397 Nesøya
Norge

2. Send dine produkter i en original/forseglet pakke (hvis gjeldende) og med merkelapper intakt sammen med ordrenummeret

3. Inkludert instruksjoner om hvordan vi skal behandle din returnering (f.eks. refundering, for bytte til annen størrelse, stil osv.) Ved ønsket refusjon, legg ved utfyllt angrerettsskjema.

4. Ved bytte, vennligst oppgi det alternative produktet ved å spesifisere SKU/produktnummeret og størrelse (vennligst merk, at bytting må være av gjeldende produkter i lik eller lavere verdi)

Så snart vi mottar din returnerte forsendelse, vil vi behandle din anmodning og sende deg en e-post med en bekreftelse. Legg merke til at vi ikke kan dekke forsendelsesomkostninger for returen og at du er ansvarlig for produkter som går tapt i forsendelsen.

Vennligst kontakt oss dersom du har noen spørsmål angående prosessen.