Pandasticks.no garanterer å håndtere personopplysninger på en trygg og sikker måte.

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen og garanti-/returhåndtering. Dessuten er vi pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

Pandasticks.no oppbevarer ingen kortnummer ved betaling med kort og det lagres ingen essensiell informasjon i forhold til dette. Vår nettbutikkløsning benytter informasjonskapsler (cookies) i henhold til norsk lovgivning, les mer under temaet Informasjonskapsler og sporingsbilder.

Du skal enkelt kunne kontakte oss, for eksempel e-post (post@pandasticks.no) dersom du har spørsmål om vår bruk av personopplysninger eller hvis du ønsker at vi sletter eller endrer personopplysningene.

KOBLINGER TIL TREDJEPARTERS NETTSIDER

Pandasticks.no vil aldri selge personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller aldri slik informasjon med tredjepart.

Vær klar over at det kun gjelder bruk og formidling av informasjon som vi samler inn fra og om deg gjennom Pandasticks.no. Det gjelder ikke for informasjon som samles inn på nettsider tilhørende våre samarbeidspartnere, tjenesteleverandører eller andre tredjeparter, selv om deres nettside har en kobling til vår nettside, eller om vår nettside har en kobling til deres.

Vi styrer ikke personvernpolitikkene fra våre samarbeidspartnere, tjenesteleverandører eller andre tredjeparter. Dersom du formidler informasjon til en annen part, kan andre betingelser gjelde for deres bruk og formidling av informasjon som formidles til disse tredjepartene. Les derfor gjennom personvernerklæringen som er lagt ut på hver nettside du besøker.

INFORMASJONSKAPSLER OG SPORINGSBILDER

Vi innhenter opplysninger som vanligvis ikke kan spores til din person ved bruk av webteknologi, inkludert uten begrensning øktinformasjonskapsler eller permanente informasjonskapsler, JavaScript-tagger og “web beacons” (også kalt sporingsbilder, pikseltagger eller handlingstagger). Etter hvert som Internett utvikles, kan vi komme til å implementere og benytte ulike typer teknologi for dette formålet.

Ved å bruke nettsiden Pandasticks.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler og sporingsbilder.

INFORMASJONSKAPSLER

Når du besøker denne nettsiden, kan din datamaskin motta én eller flere informasjonskapsler for å bidra til personlig tilpasning og støtte når du bruker nettsiden, våre tjenester og/eller våre samarbeidspartneres tjenester. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som overføres til din datamaskins nettleser av en nettserver, og den kan senere leses av en nettserver innen samme domene.

Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du angi i nettleseren (se webleserens hjelpesider for innstillinger) at informasjonskapsler skal avvises eller at du skal få beskjed hvis det legges igjen informasjonskapsler på datamaskinen din. Selv om du ikke er nødt til å ta i mot informasjonskapslene våre, vil du kanskje ikke kunne bruke alle funksjonene på nettsiden hvis du angir at nettleseren skal avvise dem.

Informasjonskapsler muliggjør en tilpasning av informasjonen som vises når du bruker nettsiden (for eksempel personlig tilpasset innhold og målrettet reklame til deg ved dine neste besøk på nettsiden), og det sparer tid ved å lagre informasjon, slik at du ikke trenger å taste inn opplysninger på nytt neste gang du bruker nettsiden vår. Vi kan plassere informasjonskapsler direkte på nettsiden, eller på vegne av den samarbeidspartneren som averterer på nettsiden eller dennes tjenesteleverandører. Vanligvis kan ikke informasjonskapsler spores tilbake til deg personlig. Hvis du derimot har opprettet en brukerkonto i forbindelse med besøk på denne nettsiden, kan vi imidlertid koble informasjonskapselen til informasjon som identifiserer deg personlig.

SPORINGSBILDER

Når du besøker denne nettsiden, kan datamaskinen din motta ett eller flere sporingsbilder for å hjelpe oss med å levere informasjonskapsler på nettsiden, innhente anonyme opplysninger om våre besøkendes bruk av nettsiden og levere tilpasset eller målrettet innhold til deg på nettsiden og gjennom våre samarbeidspartnere.

Sporingsbilder (kalles også sporingspiksler, 1×1 gif, enkeltpiksel-gif, pikseltagger eller handlingstagger) er grafiske bilder, vanligvis ikke større enn 1×1 piksel, plassert på ulike steder på nettsiden. De hjelper oss også å identifisere nettlesertyper, søkeordene som sender besøkende til nettstedene våre og domenenavnet på nettstedene som henviser trafikk til oss. Vi kan plassere sporingsbilder direkte på nettsiden, eller på vegne av den samarbeidspartneren som averterer på nettsiden eller dennes tjenesteleverandører. Sporingsbilder kan også hjelpe oss med å identifisere din IP-adresse. Informasjonen som samles inn via sporingsbilder, kan ikke identifisere deg personlig.

Hvis du imidlertid har opprettet en brukerkonto i forbindelse med besøk på denne nettsiden, for eksempel ved kjøp, kan vi koble informasjonen som vi samler inn via nettleseren og som identifiserer deg personlig, slik at vi kan bruke denne informasjonen på samme måte som informasjonen vi innhenter ved hjelp av informasjonskapsler.

Vi bruker også sporingsbilder for å få mer informasjon om nyhetsbrev (e-post) vi sender ut. Det betyr at et sporingsbilde i et nyhetsbrev (e-post) vil gi oss informasjon om at du har mottatt, åpnet eller handlet ut ifra et nyhetsbrev (e-post) du har valgt å motta fra oss.