Frakt

Vårt standard fraktalternativ, sendes med sporbar post til hele landet og koster kr. 135-.

Standard frakt metode er sporbar pakkepost med Posten Norge opptil 35 kg. Om pakken er for stor til din postkasse vil du motta en hentemelding på SMS/e-post fra Posten.

Fraktvalg og kostnad vil bli synlig i Kassen.

VIP-frakt har en verdi på 299,- men er tilgjengelig gratis ved kjøp for over 1500kr.

VIP-frakt med 100% elektriske Xfrakt leveres direkte samme dag til områdene:

Asker – Billingstad – Sandvika – Bærum – Oslo – Kolbotn – Sofiemyr – Lørenskog – Strømmen – Kjeller – Lillestrøm.

Legg inn ditt postnummer i utsjekk, så blir dette alternativet tilgjengelig automatisk hvis ditt postnummer er innenfor gjeldene områder.

Skulle du ha et postnummer i område VIP-frakt gjelder og det ikke funker, ta kontakt på «Kontakt Oss» skjema nederst på forsiden, så ordner vi det fortløpende.

Ved bestilling før kl. 1400 får du levert samme dag. Ved bestilling etter kl. 1400 skjer levering dagen etter kl. 0800-1700.

Gjelder KUN mandag-fredag. Ved bestilling av VIP-frakt i helgen, blir varene levert kl. 0800-1700 førstkommende virkedag.

Hvis du er på jobb kl. 0800-1700 kan du legge inn firma og jobb adresse, så blir det levert direkte til deg eller din resepsjon.

Bor du i hus og har egen inngang, kan sjåføren henge posen med sokker på dør, ta bilde og sende til oppgitt telefonnummer.

Hvis det er forsvarlig og oppgitt i leverings-henvisning. (Vi tar ikke ansvar for produkter som er levert etter anvisning, men som har blitt borte.)

Trenger du varene dine rundt et spesifikt tidspunkt, kan du oppgi dette i tilleggsinformasjon ved utsjekk, så prøver vi så godt vi kan å holde dette uten noe garanti.

Etter bestilling av varer med Vip-frakt vær tilgjengelig på telefon, slik at sjåfør kan nå deg ved levering.

Blir ikke varen tatt imot eller levert og du ikke ringer opp sjåfør eller svarer på tekstmelding, blir varen kjørt i retur og sendt med posten.

Den perfekte kombinasjon av tekstil og teknologi

Silkemykt bambusfiber for premium komfort

Reduserer lukt, klamhet og kløe

Forsterket tå og hel for optimal holdbarhet

Spesialsydd med ømfintlig presisjon

Få rabatter og kampanjer rett i din innboks

.
Create your first navigation menu here
Handlekurv
Gratis frakt på kjøp over 500 kr.
Logg inn

Ingen konto ennå?