OM PANDASTICKS

Pandasticks er spesialister på premium bambussokker av ypperste kvalitet. Med tidløst design og komfort i verdensklasse er vårt mål å holde føttene dine tørre og luktfrie gjennom en lang og hektisk dag.

Pandasticks ble grunnlagt på drømmen om en perfekt sokkeskuff. Vi var rett og slett lei av å kave gjennom sokkeskuffen i søken etter sokker som var behagelige å ha på, uten hell. Det burde være en fryd å dra opp skuffen full av én sokkesort som man elsker.

Vi ville gi folk godfølelsen når de drar på seg sokkene sine. Derfor skapte vi et brand som satt føttene våre i fokus. Hvorfor skulle man alltid være bekymret for at føttene luktet vondt når man tok av seg skoene?

Gjennom fem år med utvikling kan vi med stolthet si at vi har skapt det vi kaller den perfekte sokken.

DE DEFINERENDE KVALITETENE AV BAMBUS

LUKTREDUSERENDE

En av bambusfiberens mange positive egenskaper er at den er naturlig anti-bakteriell, noe som gjør at bambussokker bidrar til å forhindre vond lukt fra føttene.

MILJØVENNLIG

Bambus vokser hurtig uten kjemiske plantevernmidler eller kunstgjødsel, og er 100% biologisk nedbrytbar og fornybar. Det er den raskest voksende planten i verden og skyter opp på nytt uten omplanting. Våre bambussokker er laget av den “panda-vennlige” mosobambusen, som pandaer ikke spiser.

PUSTENDE MATERIALE

Bambus regulerer temperatur naturlig og lar huden puste. Føttene dine holdes lune om vinteren og deilig svale om sommeren. Derfor passer det også perfekt for deg som har dårlig blodsirkulasjon i føttene.

EKSTRA MYKT MATERIALE

Bambusfiber i tekstiler gir et svært mykt og følsomt stoff som ligner på silke. Derfor er bambussokker mye mykere enn vanlige sokker av bomull og kjennes deilige mot huden.

ABSORBERER FUKTIGHET

Bambusfibre absorberer fuktighet 3–4 ganger raskere enn vanlig bomull. Derfor sikrer disse unike sokkene både tørre og behagelige føtter gjennom en lang og hektisk dag.

ALLERGIVENNLIG

Bambus er allergivennlig og motvirker kløe, noe som passer utmerket til de som lider av eksem og eller sensitive føtter.