DE DEFINERENDE KVALITETENE AV BAMBUS

LUKT­REDUSERENDE

En av bambusfiberens mange positive egenskaper er at den er naturlig anti-bakteriell, noe som gjør at bambussokker bidrar til å forhindre vond lukt fra føttene.

EKSTRA MYKT

Bambusfiber i tekstiler gir et svært mykt og følsomt stoff som ligner på silke. Derfor er bambussokker mye mykere enn vanlige sokker av bomull og kjennes deilige mot huden.

MILJØVENNLIG

Bambus vokser hurtig uten kjemiske plantevernmidler eller kunstgjødsel, og er 100% biologisk nedbrytbar og fornybar. Det er den raskest voksende planten i verden og skyter opp på nytt uten omplanting. Våre bambussokker er laget av den “panda-vennlige” mosobambusen, som pandaer ikke spiser.

PUSTENDE

Bambus regulerer temperatur naturlig og lar huden puste. Føttene dine holdes lune om vinteren og deilig svale om sommeren. Derfor passer det også perfekt for deg som har dårlig blodsirkulasjon i føttene.

ABSORBERER FUKTIGHET

Bambusfibre absorberer fuktighet 3–4 ganger raskere enn vanlig bomull. Derfor sikrer disse unike sokkene både tørre og behagelige føtter gjennom en lang og hektisk dag.

ALLERGIVENNLIG

Bambus er allergivennlig og motvirker kløe, noe som passer utmerket til de som lider av eksem og eller har sensitive føtter.